Nume:
Cabinet Obstetrică-Ginecologie Conf. Dr. Rădulescu Carmen
E-mail:
carmenc.radulescu@yahoo.com
Telefon:
0729 018 338
Adresa:
Târgu Mureş, Str. Mihai Viteazul, Nr. 34, Jud. Mures.

Cabinet Obstetrică-Ginecologie Conf. Dr. Rădulescu Carmen
Medic ginecolog

Medic ginecolog, Cabinet Ginecologie, Consult ginecologie, Control ginecologic, Consultatie sterilitate, Tratament sterilit, Electrocauterizare col uterin, Colposcopie.

Detalii

Cabinet Obstetrică-Ginecologie Conf. Dr. Rădulescu Carmen isi asteapta pacientele intr-un mediu placut si discret, echipat conform celor mai exigente standarde medicale  si este format din sala consultatie, sala interventie si sala de asteptare. Fiecare femeie isi doreste sa traiasca din plin si sa se bucure de tot ce viata are sa-i ofere mai frumoS. Echilibrul zonei intime este usor de perturbat. Pe langa tulburarile hormonale sau metabolice, sanatatea zonei intime este influentata de factori externi precum: igiena, stilul de viata, medicatia, viata sexuala. Ca sa mergeti la ginecolog nu trebuie neaparat sa aveti un simptom care sa indice prezenta unei boli. Atunci cand apar primele semne ale unei afectiuni, poate fi vorba de o patologie grava, in stadiu avansat, greu sau imposibil de tratat, cum este cancerul. Va sugeram sa mergeti la ginecolog si daca nu sunteti bolnava ! Medicii recomanda efectuarea unui control ginecologic anual pentru ca este extrem de util în descoperirea unor afectiuni ginecologice grave. Desi multe femei simt o oarecare “oroare” atunci cand vine vorba de efectuarea acestor analize de rutina, totuşi ele sunt necesare, spun specialistii.

Sanatatea vaginala influenteaza buna desfasurare a functiilor intregului organism. Afectiunile vaginului pot avea efecte negative asupra fertilitatii, apetitului sexual si capacitatii de obtinere a orgasmului. De asemenea, recurenta infectiilor vaginale poate afecta si alte arii ale vietii unei femei, cauzand stres, probleme in relatia intima si o stima de sine scazuta. Exista numerosi factori care pot afecta sanatatea vaginala.

Consultatiile ginecologice  sunt utile in supravegherea sanatatii femeii, in depistarea si tratarea afectiunilor ginecologice, in contraceptie sau in depistarea si supravegherea sarcinii. Consultatia ginecologica si testul Papanicolau sunt recomandate a fi facute in fiecare an. Obstetrica este specialitatea medicală care se ocupă cu fiziologia și patologia sarcinii şi a nașterii, dar şi de îngrijirea şi tratamentul femeii şi al copilului în perioada pre-natală, în timpul naşterii şi postpartum. Această specialitate este în strânsă legătură cu ginecologia, disciplina medicală care se ocupă  cu fiziologia și patologia aparatului genital feminin.

Medicii recomandă efectuarea unui control ginecologic anual pentru că este extrem de util în descoperirea unor afecţiuni ginecologice grave. Deşi multe femei simt o oarecare “oroare” atunci când vine vorba de efectuarea acestor analize de rutină, totuşi ele sunt necesare, spun specialiştii.

De ce este necesar un control periodic:

     - ajută la descoperirea şi diagnosticarea cancerului de sân sau a celui de col uterin;

     - se pot diagnostica bolile cu transmitere sexuală;

     - contribuie la prevenirea sterilităţii;

Servicii

Servicii oferite: 

- examen ginecologic;
- recoltare examen citotumoral cervical (Babeş-Papanicolaou);
- recoltare conţinut vaginal pentru examen bacteriologic;
- ecografie transvaginală, abdominală, diagnostic şi urmărire sarcină;
- examen colposcopic în leziunile colului uterin;
- biopsie de col uterin sub ghidaj colposcopic.

© 2015 Copyright by ginecologie-romania.ro