Nume:
ACS Medical SRL - Cabinet Ginecologie Dr. Steluta Gandea
E-mail:
stelutagandea@yahoo.com
Telefon:
0745 160 143
Telefon 2:
0722 448 242
Telefon 3:
0242 312 232
Adresa:
Calarasi, Str. Rahova, Nr. 236, Jud. Calarasi.

ACS Medical SRL - Cabinet Ginecologie Dr. Steluta Gandea
Medic ginecolog Calarasi

Medic ginecolog, Cabinet Ginecologie, Consult ginecologie, Control ginecologic - interpretare analize,  Consultatie sterilitate initiala, Consultatie sterilitate ulterioara, Control sterilitate /infertilitate, Instilatii intrauterine, Electrocauterizare col uterin cu anestezie locala, Tratament perfuzabil si supraveghere, Test de sarcina, Recoltare produs biopsic.

Detalii

Cabinetul de ginecologie Dr. Steluta Gandea asigura diverse servicii medicale de specialitate in scop diagnostic si terapeutic pentru o gama larga de afectiuni ginecologice sau obstetrical si  functioneaza intr-un ambient placut, punand la dispozitia clientelor servicii atent supravegheate  care corespund standardelor europene actuale. Permanenta preocupare spre ameliorarea dotarii si perfectionarea personalului a asigurat cresterea constanta a adresabilitatii. Fiecare femeie trebuie sa aiba grija de sanatatea sa, consultul ginecologic avand o importanta deosebita in prevenirea si tratamentul unor boli  astfel se pot identifica stari care, cu tratament adecvat, nu vor evolua spre afectiuni mai grave. Consultatiile ginecologice  sunt utile in supravegherea sanatatii femeii, in depistarea si tratarea afectiunilor ginecologice, in contraceptie sau in depistarea si supravegherea sarcinii. Consultatia ginecologica si testul Papanicolau sunt recomandate a fi facute in fiecare an. Obstetrica este specialitatea medicală care se ocupă cu fiziologia și patologia sarcinii şi a nașterii, dar şi de îngrijirea şi tratamentul femeii şi al copilului în perioada pre-natală, în timpul naşterii şi postpartum. Această specialitate este în strânsă legătură cu ginecologia, disciplina medicală care se ocupă  cu fiziologia și patologia aparatului genital feminin.

Meseria de ginecolog este o profesie plină de satisfacții imediate și spectaculoase. Poți fi de ajutor în mod nemijlocit femeilor și de asemenea această profesie reprezintă și o redutabilă provocare intelectuală, are o evoluție extrem de rapidă și folosește toate progresele și descoperirile știintifice din ultima vreme.Prin studiu continuu și cursuri speciale în domeniu am adus mereu metode noi de diagnostic și tratament pentru pacientele noastre. Perfecționarea constantă și experiența îndelungată ne permit identificarea oricărei probleme din sfera specialității.

Steluta Gandea este un medic ginecolog cu experiență de peste 20 de ani si misiunea cabinetului  este de a oferi servicii de încredere și accesibile tuturor pacientelor care ne solicită ajutorul. Vrem să aducem liniște în suflet și zâmbet pe buzele tuturor pacientelor noastre, oferindu-le întreaga noastră susținere medicală și umană. Viziunea noastră este de a face disponibile cât mai multe tratamente și metode de diagnostic eficiente care să trateze problemele delicate ale femeilor într-un mod cât mai simplu și mai puțin neplăcut. Nici o pacientă să nu plece acasă nevindecată sau fără tratament și îndrumare potrivite.Valorile noastre sunt atenția deosebită pe care o oferim fiecărei paciente, înțelegerea și răbdarea, prietenia și interesul sincer cu care abordăm fiecare femeie care alege nu doar un medic ci și un confident cu care să împartă poate cele mai personale probleme. Profesionalismul, atenția la detalii, respectarea standardelor de igienă perfectă, dar mai ales interesul sincer pentru sănătatea fiecărei paciente caracterizează întreaga noastră activitate.

Servicii

- Consultații ginecologice;      
- Ecografie (diverse funcții și aplicații:  sondă endocavitară, sondă abdominală, sonda pentru investigațiicardiologice și transparletale, sondă pentru tiroidă și sân, doplerografia, soft performant de captare, stocare,redare in regim foto sau tabel a  imaginilor si datelor si apoi de printare a lor);
- Videocolposcopia;
- Paptest FCD – Frotiu citoDiagnostic – Testul Babeș-Papanicolau;
- FCB – FrotiuCitoBacterilogic + Cultura din Col și secreția vaginală;
- Identificarea Chlamydiei Trachomatis, Ureaplasma Urealiticum și Mycoplasma;
- Intervenții chirurgicale ginecologice;
- Extirparea tumorilor mamare benigne și maligne (prin tumorectomie, sectorectomie, qvadrantectomie, mamectomie);
- Chirurgia uterului, ovarelor, trompelor histerectomie, ovarectomie, salpingectomie, anexectomie, etc. pe cale abdominală, vaginală (fara a tăia abdomenul, operația efectuându-se numai prin vagin), combinând cele trei variante;
- Refacerea chirurgicală a defectelor anatomice perineale;
- Extirparea chisturilor de gland Bartholin și chisturilor vaginale;
- Himenoplastie, Labioplastie;
- Sterilizare chirurgicală feminină;
- Vulvoplastie (chirurgie estetică genitală);
- Planning familial.

Diagnosticare Paraclinică (Analize, Investigatii):

- Boli genitale benigne (fibroame, chisturi ovariene etc.);
- Boli genitale maligne (depistarea precoce a cancerului de col uterin, de endometru etc.);
- Afecțiuni benigne și maligne ale sânului (mastoză, fibroadenoame, chisturi mamare, cancer de sân  etc.);
- Infertilitate;
- Tulburări de statică pelvi-genitală (ruptură de perineu, incontinență urinară de efort, prolaps genital etc.);
- Tulburări ale menstruației;
- Tulburări de menopauză.

Oferte speciale

Program cabinet: Luni - Vineri: 15:00 - 18:30.

© 2015 Copyright by ginecologie-romania.ro