Nume:
Cabinet Privat Obstetrică - Ginecologie Ploiești
E-mail:
gerisch2000@yahoo.com
Telefon:
0244 528 454
Telefon 2:
0721 605 807
Website:
http://www.danielaschwarcz.com/
Adresa:
Ploiesti, Str. Slt. Erou Moldoveanu Marian, nr.5 A, Complex AURORA - Zona Piața Vest, jud. Prahova.
Facebook Google+

Cabinet Privat Obstetrică - Ginecologie Ploiești
Medic ginecolog Ploiesti

Medic ginecolog, Cabinet Ginecologie, Consult ginecologie, Control ginecologic - interpretare analize,  Consultatie sterilitate initiala, Consultatie sterilitate ulterioara, Control sterilitate /infertilitate, Instilatii intrauterine, Electrocauterizare col uterin cu anestezie locala, Tratament perfuzabil si supraveghere, Test de sarcina, Recoltare produs biopsic.Chiuretaje biopsice.Avorturi la cerere si terapeutice.

Detalii

Mi-am dorit să fiu ginecolog pentru că este o profesie plină de satisfacții imediate și spectaculoase. Poți fi de ajutor în mod nemijlocit femeilor și pentru că, eu însămi, am o sfială în a-mi descoperi intimitatea în fața unui bărbat; ca femeie o poți întelege mai bine pe femeia din fața ta. De asemenea această profesie reprezintă și o redutabilă provocare intelectuală, are o evoluție extrem de rapidă și folosește toate progresele și descoperirile știintifice din ultima vreme.Prin studiu continuu și cursuri speciale în domeniu am adus mereu metode noi de diagnostic și tratament pentru pacientele noastre. Perfecționarea co nstantă și experiența îndelungată ne permit identificarea oricărei probleme din sfera specialității.

Daniela Schwarcz este medic ginecolog cu experiență de peste 20 de ani si misiunea cabinetului  este de a oferi servicii de încredere și accesibile tuturor pacientelor care ne solicită ajutorul. Vrem să aducem liniște în suflet și zâmbet pe buzele tuturor pacientelor noastre, oferindu-le întreaga noastră susținere medicală și umană. Viziunea noastră este de a face disponibile cât mai multe tratamente și metode de diagnostic eficiente care să trateze problemele delicate ale femeilor într-un mod cât mai simplu și mai puțin neplăcut. Nici o pacientă să nu plece acasă nevindecată sau fără tratament și îndrumare potrivite.Valorile noastre sunt atenția deosebită pe care o oferim fiecărei paciente, înțelegerea și răbdarea, prietenia și interesul sincer cu care abordăm fiecare femeie care alege nu doar un medic ci și un confident cu care să împartă poate cele mai personale probleme. Profesionalismul, atenția la detalii, respectarea standardelor de igienă perfectă, dar mai ales interesul sincer pentru sănătatea fiecărei paciente caracterizează întreaga noastră activitate.

Laserterapia se aplică în multe afecțiuni ginecologice. Se aplica în bolile inflamatorii pelvine (anexite) ca tratament de bază sau combinat cu antibiotice și/sau antiinflamatorii. Prin intermediul laserterapiei ameliorarea și vindecarea suferinței (dureri menstruale, dureri la contactul sexual, dureri provocate de expunerea la frig etc.) se produce mai repede și durează timp îndelungat (recidivele sunt tardive și forme ușoare sau nu mai apar uneori mulți ani după tratament). 

 

Servicii

Consultații de obstetrică și ginecologie  - 100 RON - Evaluarea stării de sănătate a aparatului genital, investigarea și tratamentul sângerărilor și a tulburărilor menstruale, investigarea și tratamentul secrețiilor și erupțiilor genitale, investigarea și tratamentul tulburălilor de menopauză, investigarea și tratamentul tulburărilor de fertilitate, urmărirea sarcinii, investigarea și tratamentul tulburărilor asociate menstruației, investigarea și tratamentul suferințelor sânului, investigarea și tratamentul tulburărilor de statică pelvină și de urinare, consultații legate de contracepție etc.
Recoltări pentru examen citologic Babeș - Papanicolau, examen de secreție și alte analize specifice - 30 RON;
Laserterapie de joasă energie - 20 RON / ședința; 
Colposcopie - 30 RON - Tratamentul inflamațiilor genitale - anexite, endometrioză, herpes genital, cistouretrite, suferințe post-operatorii, dismenoree, tratamentul infertilității de cauză inflamatorie.
Ecografie transabdominală - 50 RON;
Ecografie transvaginală - 80 RON;
Ecografie de sarcină - 70 RON;
Ecografie de sân - 80 RON;
Electrocauterizare - indepărtarea cu electrocauterul a leziunilor cervicale sau vulvoperineale - 150 RON;
Inserție sterilete de diferite modele (după investigații specifice) - 150 RON;
Montare pesare (dispozitive menite să impiedice exteriorizarea organelor genitale) - 80 RON;
Insuflație uterotubară (metoda de diagnostic și tratament în infertilitate) - 150 RON;
Biopsii (prelevarea de mostre de țesut spre analiză) - 150 RON;
Tratamente microchirurgicale locale - 150 RON.

Oferte speciale

Dr. Daniela Schwarcz - Medic primar din 1999, cu compentență în ecografie, colposcopie, laparoscopie, histeroscopie cu numeroase cursuri și traininguri absolvite.

Program cabinet:
Luni, Miercuri, Vineri: 08:00 - 15:00;
Marți, Joi: 13:00 - 20:00

Parteneri

Dr. Daniela Schwarcz ofera consultatii si in cadrul clinicii Med Life Băneasa.

© 2015 Copyright by ginecologie-romania.ro