Nume:
Cabinet obstetrica - ginecologie Dr. Armand Galearschi
E-mail:
acadmpsg2@yahoo.com
Telefon:
0734 415 667
Telefon 2:
0232 277 413
Adresa:
Iasi, Bd. Primaverii Nr. 4, jud. Iasi.

Cabinet obstetrica - ginecologie Dr. Armand Galearschi
Medic ginecolog Iasi

Medic ginecolog, Cabinet Ginecologie, Consult ginecologie, Control ginecologic - interpretare analize,  Consultatie sterilitate initiala, Consultatie sterilitate ulterioara, Control sterilitate /infertilitate, Instilatii intrauterine, Electrocauterizare col uterin cu anestezie locala, Tratament perfuzabil si supraveghere, Test de sarcina, Recoltare produs biopsic.Chiuretaje biopsice.Avorturi la cerere si terapeutice.

Detalii

Cabinetul de obstetrica ginecologie Dr. Armand Galearschi isi asteapta pacientele intr-un mediu placut si discret, echipat conform celor mai exigente standarde medicale  si este format din sala consultatie, sala interventie si sala de asteptare. Fiecare femeie isi doreste sa traiasca din plin si sa se bucure de tot ce viata are sa-i ofere mai frumoS. Echilibrul zonei intime este usor de perturbat. Pe langa tulburarile hormonale sau metabolice, sanatatea zonei intime este influentata de factori externi precum: igiena, stilul de viata, medicatia, viata sexuala. Ca sa mergeti la ginecolog nu trebuie neaparat sa aveti un simptom care sa indice prezenta unei boli. Atunci cand apar primele semne ale unei afectiuni, poate fi vorba de o patologie grava, in stadiu avansat, greu sau imposibil de tratat, cum este cancerul. Va sugeram sa mergeti la ginecolog si daca nu sunteti bolnava ! Medicii recomanda efectuarea unui control ginecologic anual pentru ca este extrem de util în descoperirea unor afectiuni ginecologice grave. Desi multe femei simt o oarecare “oroare” atunci cand vine vorba de efectuarea acestor analize de rutina, totuşi ele sunt necesare, spun specialistii.

Astfel, primul pas este prevenirea infectiilor intime. Exista cateva lucruri esentiale pe care le poti face pentru sanatatea si confortul tau intim. in primul rand, informeaza-te, afla cat mai multe despre corpul tau, afla cum si in ce conditii te pot afecta infectiile intime. Acorda o atentie deosebita igienei zilnice, ocoleste produsele de igiena parfumate, spermicidele, gelurile lubrifiante si alege o lenjerie intima lejera, din bumbac. De asemenea, limiteaza folosirea tampoanelor interne si evita spalaturile vaginale prea dese si, bineinteles, adopta o viata sexuala responsabila si protejata. Folosirea prezervativului este cea mai sigura si eficienta cale de a evita infectiile intime si schimburile bacteriene dintre parteneri. In acelasi timp, e foarte important sa stii ca modificarea pH-ului vaginal si inmultirea necontrolata a florei microbiene conduc la infectii vaginale care de multe ori nu au simptome evidente.

De aceea, al 2-lea pas pentru sanatatea ta intima este testarea pentru Gardnerella Vaginalis, Trichomonas Vaginalis si Candida Albicans.

Servicii

Cabinetul ofera urmatoarele servicii:

-Testul Babes-Papanicolau;

-Examenul secretiei vaginale;

-Electrocauterizarea;

-Ecografie pelviana;

-Ecografie transvaginala;

-Culturi secretii vaginale;

-Montare sterilet; 

-Tipaj HPV;

-Culturi din col( chlamydia si microplasma)

- Interventi chirurgicale mici ;

- Sfat contraceptiv;

- Eliberare retete.

 

© 2015 Copyright by ginecologie-romania.ro