Nume:
Cabinet ginecologic * Nicolae Parcalabu *
E-mail:
mianapen@yahoo.com
Telefon:
0723 624 187
Telefon 2:
0245 712 001
Adresa:
Gaesti, Str. Acad. Serban Cioculescu, Nr. 24, jud. Dambovita.

Cabinet ginecologic * Nicolae Parcalabu *
Medic ginecolog Gaesti

Medic ginecolog, Cabinet Ginecologie, Consult ginecologie, Control ginecologic - interpretare analize,  Consultatie sterilitate initiala, Consultatie sterilitate ulterioara, Control sterilitate /infertilitate, Instilatii intrauterine, Electrocauterizare col uterin cu anestezie locala, Tratament perfuzabil si supraveghere, Test de sarcina, Recoltare produs biopsic.Chiuretaje biopsice.Avorturi la cerere si terapeutice.

Detalii

Cabinetul medical de obstetrica – ginecologie Dr. Nicolae Parcalabu asigura diverse servicii medicale de specialitate in scop diagnostic si terapeutic pentru o gama larga de afectiuni ginecologice sau obstetrical si  functioneaza intr-un ambient placut, punand la dispozitia clientelor servicii atent supravegheate  care corespund standardelor europene actuale. Permanenta preocupare spre ameliorarea dotarii si perfectionarea personalului a asigurat cresterea constanta a adresabilitatii. Fiecare femeie trebuie sa aiba grija de sanatatea sa, consultul ginecologic avand o importanta deosebita in prevenirea si tratamentul unor boli  astfel se pot identifica stari care, cu tratament adecvat, nu vor evolua spre afectiuni mai grave. Consultatiile ginecologice  sunt utile in supravegherea sanatatii femeii, in depistarea si tratarea afectiunilor ginecologice, in contraceptie sau in depistarea si supravegherea sarcinii. Consultatia ginecologica si testul Papanicolau sunt recomandate a fi facute in fiecare an.

 

Servicii

Ecografie abdominala.  Ecografia abdominala foloseste undele acustice reflectate pentru a produce o imagine a organelor abdominale. Uneori, o ecografie este recomandata pentru o evaluare detaliata a unui anumit organ, cum ar fi o ecografie rinichiului sau a unei anumite zone, cum ar fi ecografie pelvina.

Ecografie transvaginala. Ecografia transvaginala este realizata cu ajutorul a unei sonde ecografice care se introduce in vagin si care permite vizualizarea organelor genitale interne, si a unei sarcini incipiente.

Diagnosticul si tratamentul sterilitatii. Sterilitatea reprezinta o conditie ce afecteaza capacitatea femeilor si a barbatilor de a concepe copii sau reprezinta incapacitatea femeilor de a duce la termen o sarcina. Diagnosticul de sterilitate poate fi stabilit in urma unor analize de specialitate. Tratamentul impotriva sterilitatii se desfasoara in conformitate cu necesitatile fiecarui pacient, in functie de cercetarile efectuate in prealabil. Metodele de tratament pot varia de la simpla consiliere de cuplu sau prescrierea unei medicatii pentru tratarea unor infectii, pana la feritlizarea in vitro.

Contraceptie (hormonala, locala, montare sterilet). Metodele contraceptive reprezinta instrumente care impiedica aparitia sau dezvoltarea unei sarcini. Alegerea unei metode (hormonala, locala, sterilet, de urgenta) trebuie sa se realizeze printr-un bagaj de informatii corecte oferite si discutate cu medicul, in conformitate cu necesitatile fieacarei femei in parte. Informatiile despre metodele contraceptive la care se poate recurge pentru evitarea unei sarcini nedorite sunt gratuite in toate cabinetele de specialitate.

Depistare cancer col uterin (examen Papanicolau), preventie si tratament (vaccinare). Examenul Papanicolau este un mijloc extrem de eficient in diagnosticarea formelor incipiente ale cancer de col uterin, acest examen fiind totodata un ajutor al celorlalte mijloace de diagnostic prezumptiv si mai ales al colposcopiei. Testul Papanicolau poate identifica modificarile de la nivelul colului inainte ca acestea sa devina canceroase, precum si diferite tipuri de infectii. Cea mai buna metoda de preventie este controlul anual cu efectuare a testului Papanicolau. De asemenea, fiecare femeie poate opta pentru vaccinarea prin programul national vaccin anti HPV (Human Papilloma Virus). Diagnosticarea se face pe baza rezultatelor testului Papanicolau, a biopsiei tesutului tumoral si a altor investigatii imagistice.

Electrocauterizare col uterin. Electrocauterizarea colului uterin este o procedura chirurgicala prin care este distrus un tesut afectat (modificat patologic) prin ardere cu ajutorul curentului electric. Inainte de efectuarea electrocauterizarii se impune un examen ginecologic, pentru a exclude starile care contraindica aceasta procedura: sarcina, inflamatia acuta sau subacuta a parametrelor, anexelor si starile febrile in general.

Consultatii sarcina. Din prima luna de sarcina, gravida trebuie sa se prezinte la consultatiile periodice. La prima consultatie se fac analize de sange si o ecografie.

Ecografie sarcina abdominala sau endovaginala. Ecografia abdominala da oportunitatea gravidei sa vada imaginea fatului. Se realizeaza cu ajutorul unui instrument mic, denumit transductor, pe care se va aplica gel si care va fi miscat de-a lungul abdomenului.

© 2015 Copyright by ginecologie-romania.ro